Telefon

0212 549 88 33

Çağlar Makina, Yenilenen Web Sitesi ile Sektöre Yenilik Getiriyor!

22 Mart 2023 Çarşamba

Çağlar Makina, Yenilenen Web Sitesi ile Sektöre Yenilik Getiriyor!

Çağlar Makina, 1996 yılından beri sektörde kaliteli hizmetiyle adından sıkça söz ettiren bir firma. Yılların verdiği deneyim ve uzmanlıkla müşterilerine en iyi hizmeti sunan Çağlar Makina, teneke kutu imalat makineleri ve kalıpları konusunda da öncü konumda.

Sektördeki başarılarını her geçen gün arttıran Çağlar Makina, web sitesini de yenilemek için harekete geçti. Web tasarım şirketi LAYSOS işbirliğiyle gerçekleştirilen bu yenilenme çalışmaları sonucunda, Çağlar Makina'nın web sitesi daha modern ve kullanıcı dostu bir hale getirildi.

Yenilenen web sitesi, müşterilerin ihtiyaçlarını daha kolay karşılamalarına olanak sağlayacak. Site ziyaretçileri, teneke boya kovası üretim hattı, yağ tenekesi üretim hattı ve her çeşit teneke kutu üretim hattı hakkında detaylı bilgi edinebilecekler. Ayrıca, müşterilerin hizmetler hakkında detaylı bilgi alabileceği ve taleplerini iletebileceği bir iletişim formu da siteye eklenmiş durumda.

Yenilenen web sitesi, Çağlar Makina'nın sektördeki konumunu daha da güçlendirecek ve müşterilerine daha iyi bir hizmet sunma imkanı sağlayacak.

Sosyal Medya'da Paylaş
+90 551 163 66 26